You are here: Naslovna stranica Nagradna igra Nagradna igra PRAVILA NAGRADNE IGRE FBiH

PRAVILA NAGRADNE IGRE FBiH

E-mail Ispis PDF

Na osnovu Zakona o igrama na sreću (Službene novine F BIH br.1/02) i Pravilnika o načinu dobijanja i produžavanja igara na sreću odobravanje pravila igara na sreću, pravila rada kasina, davanje saglasnosti za nagradne igre ( Službene Novine F BiH br. 44/02), Društvo C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo dana 20.09.2012.g. donosi slijedeća :

PRAVILA NAGRADNE IGRE
” Kupuj, štedi i osvoji !”

Član 1

Privredno Društvo C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo, Stupska bb - Sarajevo sa ID broj: 4200428930090 - UIO broj: 200428930006, priređuje nagradnu igru pod nazivom “Kupuj, štedi i osvoji !”.

Nagradna igra se organizuje u cilju nagrade vjernim kupcima Društva i promocije Društva C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo – “INTEREX”.

Nagradna igra iz stava 1 ovog člana se priređuje u okviru svih prodajnih objekata društva C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo INTEREX na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Član 2

Učešće u nagradnoj igri “Kupuj, štedi i osvoji !” se ostvaruje prilikom kupovine u prodajnim centrima C.D.E.B. Trgovačkog društva d.o.o. Sarajevo INTEREX.

Član 3

Nagradna igra pod nazivom “Kupuj, štedi i osvoji !” traje od 08.10.2012.g. do 31.12.2012.g.

Pravila nagradne igre “Kupuj, štedi i osvoji !” su sljedeća:

· Svako lice koje izvrši kupovinu u prodajnim centrima INTEREX u visini od minimalno 30,00 KM po jednom računu (trideset KM) dobijat će bodove ( naljepnice ), koje je potrebno sakupljati na kartici vjernosti koju će dobiti prilikom kupovine . Vrijednost 1 BODA ( naljepnice ) = 30 KM.

· Tokom perioda trajanja nagradne igre i sakupljanja bodova (naljepnica) svako lice može birati nivo- 4, 7, 14 ili 21 bodova, koji donosi prilike za osvajanjem jedne od nagrada - gratis godišnjih kupovina i/ili vikend za dvije osobe .

· Nagradna igra i izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u dva dijela :

I dio se odnosi na period 08.10.-31.10.12 kada će se za obavljene kupovine utorkom ,u 4 (četiri) utorka u oktobru ,biti dodjeljivani dupli –bonus bodovi . Sa sakupljena 4 bonus boda ( minimalno po jedan bod svakog utorka ) stiće se pravo učeša u izvlačenju nagrada za I dio nagradne igre . Dio kartice koji se odnosi na prvi dio nagradne igre potrebno je odvojiti na kartici vjernositi te ubaciti u posebno predviđene kutije.

 

II dio se odnosi na period 08.10.-31.12.12 kada će se za obavljene kupovine dodjeljivani bodovi – za kupovine od minimalno 30,00 KM po jednom računu (trideset KM) dobijat će se bodovi. Pravo učešća u drugom dijelu nagradne igre ima svako lice koje sakupi minimalno 10 bodova (naljepnica).

 

Svako lice koje želi učestvovati u nagradnoj igri “Kupuj, štedi i osvoji !” dužno je upisati svoje lične podatke na kartici vjernosti koju treba najkasnije do 31.12.2012 ubaciti u posebno označene kutije predviđene za nagradnu igru “Kupuj, štedi i osvoji !”.

Upisivanjem ličnih podataka na kartici vjernosti, te ubacivanjem istih u za to predviđene kutije u jednom od prodajnih centara INTEREX učesnik prihvata pravila nagradne igre “Kupuj, štedi i osvoji !”.

Nakon isteka rokova za učeša u nagradnoj igri kutije sa računima učesnika će biti zapečačene od strane ovlaštenog lica “INTEREX-a”.

Izvlačenje nagrada će biti obavljeno: za prvi dio 15.11.2012 u svakom prodajnom objektu Interexa a za drugi dio 18.01.2013 u prodajnom objektu Interex Sarajevo1- Stupska bb, sve u 14 sati . Prilikom izvlačenja nagrada u obzir će se uzeti samo kartice vjernosti koje imaju sakupljenih 4 bonus boda ( naljepnice ) za prvi dio nagradne igre a za drugi dio minimalno 10 bodova ili 20 ili 30 bodova ( naljepnica ) te sa ispravno i potpuno popunjenom rubrikom sa ličnim podacima učesnika.

Rezultati nagradne igre “Kupuj, štedi i osvoji !” će biti objavljivani u dnevnom listu “DNEVNI AVAZ” i web stranici www.interex.ba najkasnije u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja sretnih dobitnika.

Ispravnost izvlačenja će nadgledati tročlana komisija koju će formirati Društvo C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo.

Dobitnik nagrade je dužan kontaktirati Društvo radi postizanja dogovora oko realizacije nagrade u roku od 7 dana od dana objavljivanja rezultata nagradne igre. Porez na dobitak od nagradnih igara, snosit će priređivač.

Član 4

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri “Kupuj, štedi i osvoji !” imaju sva fizička lica osim uposlenika priređivača nagradne igre i članova njihove uže porodice.

Član 5

Fond nagrada u Federaciji BIH je slijedeći:

I DIO

 

· Za 4 BONUS BODA U OKTOBRU - 16 X vikend za dvije osobe u Dubrovniku = UKUPNO 4 000 KM

II DIO

· Za 7 BODOVA - 16 X GRATIS godišnja kupovina u visini od 50KM mjesečno = UKUPNO 9 600 KM

· Za 14 BODOVA - 8 X GRATIS godišnja kupovina u visini od 100KM mjesečno = UKUPNO 9 600 KM

· Za 21 BODOVA - 4 X GRATIS godišnja kupovina u visini od 150KM mjesečno = UKUPNO 7 200 KM

SPECIJALNA NAGRADA - 2 X GRATIS godišnja kupovina u visini od 300KM mjesečno = UKUPNO 7 200 KM

Ukupna vrijednost nagradnog fonda za FBIH iznosi 37 600 KM. Sve vrijednosti su sa uključenim PDV-om.

 

 

Dobitnik nema pravo tražiti od priređivača zamjenu osvojene nagrade za drugu nagradu ili protuvrijednost nagrade u novcu.

Član 6.

Dobitinici nagrada nagradne igre Kupuj, štedi i osvoji !koji, u roku od 7 dana od dana objavljivanja rezultata nagradne igre u dnevnom listuDNEVNI AVAZi web stranici www.interex.ba ne kontaktira Društvo radi postizanja dogovora oko preuzimanja nagrade, gube pravo na nagradu.

Član 7.

Kontakt iz člana 3 ovog pravilnika dobitnik može ostvariti ličnim dolaskom u prostorije društva ili najbližeg prodajnog objekta C.D.E.B. Trgovačko društvo d.o.o. Sarajevo – “INTEREX” , uz predočenje identifikacijske isprave.

Član 8.

U slučaju da organizator nagradne igre ocijeni da sudionik nije poštovao pravila nagradne igre, ima pravo u bilo kojem trenutku otkazati svoje obaveze prema sudioniku.

Član 9.

Priređivač nagradne igre ima pravo da uz javno obavještenje jednostrano otkaže nagradnu igru u bilo kojoj fazi, ukoliko ustanovi da je došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe pravila nagradne igre ili ukoliko je došlo do događaja koji imaju karakter više sile. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem medija.

Član 10.

Pravila nagradne igre stupaju na snagu nakon što Federalno ministarstvo finansija izda saglasnost za priređivanje nagradne igre i priređivač prethodno uplati 6% od ukupne vrijednosti nagradnog fonda za FBIH, i to: ravnomjerno 1,5 % Crvenom krstu, "Caritasu", "Merhametu MDD" i "Dobrotvoru", prema članu 1 Zakona o izmjenama i dopunama zakona o igrama na sreću .

Ista Pravila će biti objavljena u dnevnom listu DNEVNI AVAZi web stranici www.interex.ba nakon pribavljanja saglasnosti, te ista vrijede do završetka nagradne igre, uz istovremeno objavljivanje najave nagradne igre Kupuj, štedi i osvoji !”.

Član 11.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je sud u Sarajevu.

Ažurirano ( Utorak, 20 Novembar 2012 11:53 )  

 

1

 

Apta, Label, Top Budget

program higijene

 

 

Saint Eloi, Bouton d’Or, Rēva,  Top Budget
program prehrane

 

4

 

Expert club, Top Budget

program pića

 

 

Kipnet,Tulipe,Pommete,Mitra,Ecaut,, Top Budget

program ne prehrane (bazar)

Naša Marka - Najniža cijena

Oznake NAŠA MARKA - TOP BUDGET je garancija najniže cijene

Naša marka - Garancija kvaliteta

GARANCIJA KVALITETA po prihvatljivim cijenama

Posebna ponuda

Artikli obilježeni sa ovom oznakom su na posebnoj akciji.

Akcije

Katalozi, Vikend akcije.

TOP BUDGET - Naša marka
Naša marka Garancija kvaliteta
servicer_2 joomlavison
Akcijska ponuda

Email Newsletter

Prijavite se na E-mail Newsletter

Kataloška ponuda

Specijalne akcije